Nieuws

LoLo

    Wat is LoLo (Lonely Lochem) en voor wie? Lolo is opgericht voor Lochemers tussen de 18 en 65 jaar die behoefte hebben aan een praatje en gezellig samen eten. waarom tot 65jaar? Dit is een vraag die we vaak krijgen. Voor Lolo werd opgericht, waren er voor de Lochemers boven de 65 jaar..

Lees verder

Nog een tijdje dicht

Helaas ziet het er nog niet naar uit dat we binnenkort al weer open kunnen gaan. Hou de site en onze facebook in de gaten zodat je op de hoogte blijft. Wanneer we weer open kunnen laten we dat weten! Blijf gezond!

We gaan weer open!!!

    We gaan weer open! Na hard werken om alles weer coronaproof te maken en na een check van de Boa’s. Kunnen we eindelijk weer open. 6 augustus zijn we weer voor het eerst geopend. I.V.M. de strikte corona regels vragen we je van te voren te reserveren. Dit kan alleen digitaal. Klik op..

Lees verder

Lolo Blijft thuis

  Thuis meedoen aan een quiz, elkaars verhaal horen en lekker muziek luisteren. Dat kan in het LoLo’s uurtje, een live uitzending op YouTube. Elke dag van 19:30 uur tot 20:30 uur. Klik hier om naar de uitzending te gaan. wil je graag je verhaal doen tijdens de uitzending? Dat kan. Stuur een whatsapp bericht..

Lees verder

Donatie in de vorm van vele kilo’s koffie

  Stichting LonelyLochem en Fairtrade Lochem vroegen een bijdrage aan Semmelink koffie thee schenkerij. Drikus en Anjo Semmelink hebben rondgebeld bij hun leveranciers en kregen al snel positieve antwoorden. * Hesselink koffie in Winterswijk (https://www.hesselinkkoffie.nl) * Mocca d’or in Zwolle (https://www.moccador.nl) * Peeze in Arnhem (https://www.peeze.nl) doneerden aardig wat kilo’s koffie voor ons initiatief! Ook Semmelink koffie thee..

Lees verder