Nieuws

WELKOM!!

    Geen zin om alleen te eten? Wil je gewoon een bakkie komen doen? Heb je behoefte aan een (luchtig) gesprek maar vind je nergens aansluiting? Ben je tussen de 18 en 65 jaar? Kom dan aan bij Lonely Lochem. Elke donderdag geopend van 17:00 uur tot 21:00 uur Velen zijn je al voor..

Lees verder

Drankje

    I.v.m. de hitte houden wij de keuken dicht en nodigen we je uit om gezellig een drankje te komen doen. KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN We hopen je te mogen verwelkomen op ons terras!

WELKOM

         Welkom We kunnen weer meer gasten ontvangen en onze bekende lange eettafel is ook weer een feit! Kom op de donderdag bij Lonely Lochem eten voor maar €4,-. Lonely Lochem is er speciaal voor de Lochemers van 18 t/m 65 jaar. Reserveer even als je mee wilt eten. www.lonelylochem.nl/reserveren Heb je..

Lees verder

Financieel jaarverslag 2021

    Financieel jaarverslag 2021 Vergeleken met vorig jaar zijn we er financieel gezien weer aardig bovenop gekomen. We zijn het jaar 2021 gestart met een saldo van € 282,46 en hebben dit jaar afgesloten met een saldo van € 567,34 Totaal aan baten dit jaar:                        € 2.408,41 Totaal aan lasten dit jaar:                       € 2.123,53 Winst..

Lees verder

Gesloten

    Gesloten Lonely Lochem heeft als openingstijden 17:00 tot 20:00 uur. Deze tijden zijn ontstaan naar de behoefte van de gasten die bij Lonely Lochem komen. Gezien de nieuwe maatregelen zouden we om 17:00 uur dicht moeten. Helaas is het daarom niet mogelijk om open te blijven en gaan we dus een tijdje dicht…

Lees verder

Tijden Lonely Lochem

    Tijden Lonely Lochem Corona maatregelen en Lonely Lochem: Bij Lonely Lochem veranderd niks na de nieuwe maatregelen. Lonely Lochem blijft open tot 20:00 uur. Valt Lonely Lochem onder Horeca? Nee Valt Lonely Lochem onder essentieele dienstverlening? Ja. De eenzaamheid is enorm toegenomen door de coronamaatregelen. DIt heeft een negatief effect gehad op het..

Lees verder