Nieuws

Lonely Lochem in Gelderland helpt

Zondag komt Lonely Lochem in het tv programma ”Gelderland Helpt” bij tv Gelderland, in het Tv programma onder andere een interview met onze vrijwilliger Frank. De uitzending is op zondag 1 oktober om 17:20 uur. Daarna wordt het ieder uur herhaald.

Suus de Waard

Verwacht maar toch nog onverwachts kregen wij het droevige bericht, dat Suus de Waard woensdag 24 mei is overleden aan de gevolgen van kanker. Suus is van grote waarde geweest bij de oprichting van Lonely Lochem. “Zonder Suus had Lonely Lochem er heel anders uitgezien of had het misschien zelfs nooit bestaan en was het..

Lees verder

Nieuwe ruimten

We hebben hard gewerkt maar de ruimten zijn af. Er komt nog een officiële opening wanneer we ook de nieuwe inboedel hebben. Hiervoor zijn we nog in afwachting. Hier in ieder geval de foto’s van onze nieuwe ruimten! De foto’s zijn gemaakt door Marja Sangers-Bijl

Verbouwing

We gaan verbouwen!!! Er gaat bij Lonely Lochem verbouwd omdat het Kinder Knooppunt bij ons in de vleugel komt.Door te verbouwen krijgen we er een extra ruimte bij en krijgen we een grote eet/ontmoeting ruimte.   Doordat er verbouwd gaat worden moeten we helaas voor twee weken dicht. Dit houdt in dat op donderdag 6 en..

Lees verder

Zaterdagactiviteit 11 maart

Kom je ook zaterdag 11 maart vanaf 20:00 uur? Je kan er gezellig verschillende spelletjes spelen, muziek luisteren en als je dat wilt, lekker dansen. Ook draaien we elke drie maanden op de zaterdag activiteitenavond een film. Deelname aan deze activiteiten en de hapjes zijn/is gratis. De drankjes zijn tegen inkoopprijs. I.v.m. inkopen voor de..

Lees verder

Zaterdag 21 januari FILMAVOND

Aanmeldmogelijkheid afgelopen.  Volgende maand is er weer een nieuwe activiteit Gezellig samen film kijken bij Lonely Lochem. Entree Gratis. Hapjes Gratis Drankjes tegen kostprijs We bepalen de avond zelf welke film we gaan kijken Kom je ook? Klik HIER om je aan te melden Meld je aan VOOR donderdag 19 januari 20:00 uur