Over Lonely Lochem

Lonely Lochem is opgericht door Gerben te Hennepe. Als een van de eerste burgerinitiatieven in Lochem zet Lonely Lochem zich al heel wat jaren in tegen de eenzaamheid onder de inwoners van de gemeente Lochem.

Eigen ervaring
Gerben kwam met het idee voor Lonely Lochem omdat hij zelf heeft ervaren hoe het is om je eenzaam te voelen. In die periode was er geen plek waar hij terecht kon om leeftijdsgenoten te ontmoeten. Dat bracht hem op het idee van Lonely Lochem: een plek waar je anderen op een laagdrempelige manier kunt ontmoeten. Begonnen als maatjesproject kreeg Lonely Lochem een paar jaar later ook een vaste locatie waar van alles wordt georganiseerd.

Voor wie?
Lonely Lochem is er voor mensen uit de gemeente Lochem die nieuwe mensen willen leren kennen en daar wat hulp bij kunnen gebruiken. We richten ons op mensen tussen de 16 en 65 jaar zonder verstandelijke beperking.

Onze activiteiten
Iedere donderdagmiddag en – avond organiseren we een inloop. Kom gezellig een kopje koffie drinken en maak kennis met de andere gasten. Wil je ook een hapje eten? Dat kan! Er wordt uitgebreid gekookt en je kunt voor slechts € 4,- genieten van een heerlijke maaltijd.

Goed om te weten
• Bij Lonely Lochem is iedereen gelijk
• Iedereen voelt zich snel thuis
• Je wordt gelijk opgenomen in de groep

Wat voor jou?
Heb jij zin om nieuwe mensen te ontmoeten en leuke activiteiten te ondernemen? Wil je een keer op de koffie of thee komen op een donderdag? Of vind je het gezellig om samen te eten?
Klik dan op onderstaande Links voor meer info:

De inloop
Samen Eten