Word donateur!

Word donateur of ondersteun ons met een eenmalige gift. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat niemand zich meer eenzaam hoeft te voelen in de gemeente Lochem!

Wat gebeurt er met mijn gift?
Wij zetten ons belangeloos in tegen eenzaamheid. Doordat onze stichting volledig door vrijwilligers wordt gerund, gaan alle inkomsten naar de stichting. Sinds 2015 heeft Lonely Lochem het ANBI-keurmerk. We organiseren als Lonely Lochem verschillende activiteiten, zoals een inloop en samen eten. Deze activiteiten brengen kosten met zich mee. Omdat we Lonely Lochem laagdrempelig willen houden en ervoor willen zorgen dat het voor iedereen mogelijk is om deel te nemen aan de activiteiten, houden wij de prijzen laag. Sommige activiteiten zijn zelfs helemaal gratis. Om dit aan te kunnen blijven bieden zijn we dus altijd op zoek naar donateurs.

Donateur worden of eenmalig een donatie

email: info@lonelylochem.nl
telefoon: 06 43 70 11 25
adres: Groene Kruisstraatje 4, 7241 BP Lochem
IBAN: NL94 RABO 0308 1553 35
T.N.V. Stichting Lonely Lochem
O.V.V. Donatie of sponsoring

Je kan ook onderstaand formulier invullen, dan doen wij de rest

Formulier:

de heer/mevrouw
Vul hier uw voorletters en achternaam in
Straat en Huisnummer
Vul hier uw email adres in, op dit emailadres zult u de bevestigingsmail ontvangen.
Vul hier het bedrag in waarmee u het werk van Stichting Lonely Lochem wilt ondersteunen
Selecteer hieronder of u eenmalig, maandelijk, per kwartaal of jaarlijks, bovenstaand bedrag van uw rekening wilt laten afschrijven
Vul hier het rekening of IBAN nummer waar wij het bedrag af mogen schrijven
Vul hier de naam in van de rekeninghouder
Vink het vakje hieronder aan om dit formulier te kunnen verzenden.
reCAPTCHA is required.

Een ANBI heeft een aantal Belastingvoordelen. In bepaalde gevallen is een donatie deels terug te krijgen van de Belastingdienst. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de Belastingdienst.

Hier kunt  u gemakkelijk zien hoeveel een gift aan Lonely Lochem u netto kost, na aftrek van eventuele belastingvoordelen.