Lonely Lochem ga is het als of ik thuis kom. ik voel me daar veilig. daar kun je je zelf zijn. we lachen er heel wat af. en we eten gezellig samen. onze vrijwilligster Gerry is een echte keuken prinses. het is zo lekker en zo gezellig dat je gauw te veel eet. soms blijven we wat langer hangen onder het genot van een drankje omdat de sfeer dan bere gezellig is. ook de disco is super gezellig en er word dan veel gedanst en gezellig samen gekletst. heerlijk gewoon. kom er eens uit als je eenzaam bent en een smalle beurs hebt zoals ik dan verandert je hele leven. de eenzaamheid is dan ver te zoeken. dus mensen wat gaan we doen op donderdag ?? op naar lonely lochem. op naar gerben joska gerry en emma. zonder vrijwilligers is lonely lochem niks. dus gerben joska gerry en emma bedankt voor alles wat jullie voor ons doen. hopelijk gaan jullie nog jaaaaaaaarrrrrreeeeennnn zo door !!!!!!!! kunnen wij nog jaren genieten. super super super bedankt kanjers !!!!!!!!

——————————————————————————————————————–

De betekenis van Lonely Lochem voor mij,

Ruim een jaar geleden kwam er een krantje in de brievenbus. Meestal gooi ik de krantjes ongelezen weg maar of het zo had moeten zijn begon ik er in te bladeren en viel mijn oog op een advertentie van een jonge man genaamd Gerben. Hij schreef dat hij een stichting in het leven had geroepen namelijk Lonely Lochem, hiermee wilde hij eenzame mensen tot elkaar brengen want door omstandigheden uit zijn verleden wist hij wat het was om eenzaam te zijn. Zelf heb ik een leven lang met mijn ouders samen gewoond en zijn zij helaas aan ouderdom overleden. Daarna viel ik in een diepe put en zag ik het niet meer zitten en werd zelf ook nog eens ziek. Ik had geen familie of vrienden om mee te praten of die een bij mij kwamen voor een kopje koffie, het is zo belangrijk als je alleen komt te staan dat een een vriend of vriendin is om eens een gesprek mee te voeren of alleen maar is een gezellig een kopje koffie met elkaar te drinken. En toen ja, daar was Lonely Lochem. Ik eb Gerben een brief geschreven en mijn situatie uitgelegd, ik kreeg direct een telefoontje en kwam hij met mij praten. Door hem heb ik twee lieve vrijwilligsters leren kennen die één keer in de week bij mij een kopje koffie kwamen drinken. Dit was heel gezellig en ook gingen wij weleens uit. Er werden door Lonely Lochem ook bijeenkomsten gehouden zodat mensen elkaar konden ontmoeten. Bij één van die bijeenkomsten heb ik een aardige en lieve dame ontmoet en zijn wij een mooie vriendschap beginnen. Ik kan nu zeggen dat ik niet meer eenzaam ben, want door Lonely Lochem heb ik niet alleen een echte vriendin gekregen maar ook hier en daar wat leuke kennissen. Dat maakt het leven weer waardevol.

Gerben, dank je wel,

Ramona *

* We hebben een andere naam vermeld i.v.m. haar privacy.

——————————————————————————————————————–

Hallo Gerben

Ik liep er al een tijd aan te denken, maar heb het nog steeds niet gedaan,dus bij deze…Dank je wel dat je Joska en mij met elkaar in contact hebt gebracht. Ik vind het erg gezellig en het draagt ook zeker bij aan een goede stemming.

Dank je wel daarvoor!

Groetjes,

Marloes*

* We hebben een andere naam vermeld i.v.m. haar privacy.

——————————————————————————————————————–

Het is elke donderdag weer gezellig. Ik kom er graag. Nieuwe mensen leren kennen en een hoop gezelligheid.