Goed nieuws! 1 mei was al te lezen op de site dat Lonely Lochem samen met het Kinderknooppunt en knip-Inn samen een project zou gaan starten.

8 mei is er een overleg geweest en daar is Knoop-Inn uit ontstaan!

Dit houdt in dat op elke eerste zondag van de maand van 13:00 uur tot 16:00 uur een inloopmiddag in het Merlijn gebouw is.

Er is een koffietafel, er zijn lekkere Italiaanse hapjes verzorgd door Maria Columbro (oude eigenaresse van de ijssalon Mimmo) en de kinderen die komen kunnen creatief gaan schilderen onder begeleiding van Rosa Columbro. Verder kunnen mensen samen met Marlies van Wijngaarden met het project “Op-lappen” met lappen stof aan de gang.

Voor de mensen die aangesloten zijn bij de voedselbank zullen er twee kapsters aanwezig zijn die deze mensen gratis knippen. Deze twee fantastische dames heten, Marlies Hettema (kapster) en Ina (Ina Coaching en kapster). We worden geholpen door Bart Slotemaker (beeldend Kunstenaar) en niet te vergeten Ingrid Schreuder (Kinderknooppunt).

De eerste Knoop-Inn middag zal zijn: zondag 6 juli in het Merlijn gebouw (Groene Kruisstraatje). Jullie zijn welkom tussen 13:00 en 16:00 uur. DE KOFFIE STAAT KLAAR!!!!

Voor informatie Bel 0640747090 of mail naar info@lonelylochem.nl